rocky road reep

23 20 5 5
Aantal personen:
  • 200 gr petit beurre koekjes of maria koekjes
  • 100 gr marshmallows
  • 125 gr boter
  • 3 eetlepels suikersiroop
  • 200 gr pure chocolade
  • 100 gr melkchocolade
  1. Verkruimel de biscuitjes
  2. Voeg de marshmallows toe aan de stukjes biscuitjes. Als je grotere marshmallows gebruikt, snij of knip deze dan in stukjes. Gebruik ongeveer het formaat van mini-marshmallows (zo groot als het topje van je duim).
  3. Breek de chocola in stukjes.
  4. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur.
  5. Voeg de chocoladestukjes toe en blijf roeren totdat de stukjes gesmolten zijn.
  6. Voeg de suikerstroop toe en roer door elkaar.
  7. Giet ΒΌ van de chocoladeboter in een apart bakje.
  8. Giet het chocolademengsel over het biscuitjesmengsel. Roer goed door elkaar.
  9. Schep het mengsel in een rechthoekige ovenschaal en verdeel gelijkmatig over de bodem.
  10. Giet de overige chocoladeboter over het mengsel en strijk de bovenkant enigszins glad.
  11. Zet de cake voor minstens 2 uur in de koelkast en snij in stukjes.
  12. serveer in kleine papiere cake cupjes
mama_layla
Meer inspiratie

PatisserieNagerechtWinter