Roasted Potatos

14 60 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr aardappels (vastkokend)
  • 2-3 thl zout en peper
  • 3-4 tenen knoflook
  • 2-3 thl kipkruiden
  • 10-15 ml solo vloeibaar of olijfolie
  • 2 thl provenciaals kruiden (droog)
  • 1 ovenschaal
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Schil de aardappels en snijd grote aardappelen in 4 stukken. leg deze dan in de ovenschaal
  3. strooi de kruidens, zout en peper eroverheen.
  4. de tenen knoflook uitgeperst of in stukjes eroverheen.
  5. dan de solo of olie toevoegen en het geheel even omhusselen.
  6. zet de ovenschaal voor 45 -55 minuten in het midden van de oven. Tot de aardappelen gaar zijn.
  7. Tussentijds de aardappelen weer eens husselen.
  8. Dit is een basis recept wat de kruidens betrefd men kan de smaak altijd naar behoeven aanpassen.
Beneluxje