Risotto met champignons

5 45 Gemiddelde moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 2 el olie
  • 250 g Arborio risottorijst
  • 750 ml water
  • 1½ el Knorr vloeibare bouillon Groenten
  • 200 g champignons (mix)
  • 2 takjes verse tijm
  • versgemalen peper
  • zout
  • 35 g Parmezaanse kaas, geraspt
  1. Stoof de uien en de knoflook aan in de helft van de olie.
  2. Voeg vervolgens de rijst toe en bevochtig met het water en de vloeibare bouillon Groenten. Laat de rijst het vocht volledig opnemen en roer ondertussen regelmatig.
  3. Snijd de champignons in stukjes en bak ze aan samen met de tijm.? Kruid met peper en zout.
  4. Voeg als de rijst het water volledig heeft opgenomen de helft van de Parmezaanse kaas toe en roer deze volledig onder de rijst. Meng vervolgens ook de champignons onder de risotto.
  5. Serveer met de rest van de Parmezaanse kaas.
Knorr
Meer inspiratie

ItaliaansRijstHoofdgerecht