rijstpuddding met nutella

14 30 4 5
Aantal personen:
  • 1 liter mellk , 1 akje vanillesuiker en 60 gr suiker
  • 200 gr rijst en 50 gr boter
  • 3 eetl nutella en 250 ml opgeklopte slagroom
  • 250 gr nutella voor het opdienen
  1. doe de melk, suiker en vanillesuiker in een pan en laat koken
  2. giet dan de rijst bij en laat koken ong 15 min tot de rijst de melk helemaal geabsorbeerd heeft
  3. haal de pan van het vfuur en doe dan de nutella en de boter erbij
  4. goed roeren en laten afkoelen
  5. schep dan daarna als koud is voorzichtig de opgeklopte slagroom erdoor
  6. vet nu een puddingvorm in met boter en giet het erin en laat ong 2 uur afkoelen in koelkastverwarm voor het opdienen de nutella(250 gr) en giet die op een schaal of bord
  7. keer nadien daarop de puddingvorm
hildeke3105