Rijkelijke carpaccio met Gandaham

361 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 eetlepel limoensap
  • 20 sneetjes Gandaham
  • peper
  • 8 sneetjes meloen
  • grof zout
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • gekonfijte schilletjes van 1 limoen
  • 150 g gemengde sla (eikenbladsla
  • 100 g Parmezaanschilfers
  • 50 g pijnboompit(geroosterd)
  • 8 sneetjes mango
  • 3 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 3 eetlepels maïsolie
  1. Meng eerst alle ingrediƫnten voor de vinaigrette en laat dit mengsel een dag in de koelkast op smaak komen.
  2. Leg op elk bord een boeketje sla en verdeel er de fijne plakjes ham rond.
  3. Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de gegrilde pijnboompitten.
  4. Snij de plakjes mango en meloen in fijne reepjes en verdeel die over de borden.
  5. Druppel er tot slot de vinaigrette over.
Solo