Rigatini met kerstomaatjes en asperges

1 25 0 5
Aantal personen:
  • 400 gr rigatini
  • 2 pakjes groene asperges
  • 100 gr kerstomaatjes
  • 1/2 gekonfijte citroen
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout
  1. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en laat uitlekke
  2. Snij de asperges in rondjes,laat de punten heel. Snij de tomaatjes doormidden. Snipper de peterselie. Snij de halve gekonfijte citroen in plakjes.
  3. Verwarm de olijfolie en laat er de aspergerondjes 5 minuten in garen. Voeg dan de punten toe, en de rest van de ingrediƫnten.
  4. Neem van het vuur af en schep er voorzichtig de pasta door. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.
Miloeke