Reginelle met pittige ragù al chorizo

0 35 5 5
Aantal personen:
  • 500 gram fettuccine
  • 100 gram chorizo
  • 200 gram gehakt (mengeling naar keuze)
  • 1 klein potje tomatenconcentraat
  • 1 kleine courgette
  • 1 zoete paprika
  • 1 ajuin
  • 2 teentjes look
  • 1 tl chilivlokken
  • 2 tl paprikapoeder
  • 5 à 6 verse tomaten
  • 1 glas rode wijn
  • 1 bouillonblokje (rund of gevogelte)
  • 1/2 pakje Solo Crèmefine Cuisine
  • 1 el Solo margarine
  • Parmezaanse kaas (naar eigen smaak)
  1. Snijd de chorizo en de courgette in kleine stukjes, snijd de zoete paprika en de verse tomaten in blokjes en hak de ajuin en de look fijn.
  2. Bak de chorizo in de Solo margarine, zodat de heerlijke smaak volledig vrijkomt.
  3. Voeg er het gehakt aan toe en voeg na 2-3 minuten de ajuin en look toe. Bak verder gedurende 2-3 minuten.
  4. Voeg de courgette en zoete paprika toe en kruid met chilivlokken en paprikapoeder. Bak nog even verder.
  5. Voeg de verse tomaten, het tomatenconcentraat, de bouillon en de wijn toe van zodra het geheel goed opgewarmd is. Laat deze even sudderen op een laag vuur. Roer af en toe eens goed door.
  6. Breng de pasta aan de kook volgens de beschrijving op de verpakking.
  7. Voeg de helft van de Solo Crèmefine Cuisine toe aan de saus, zodra de groenten gaar zijn.
  8. Werk af met peper en zout en serveer met geschaafde of geraspte Parmezaanse kaas.
Alicia's Kitchen Antics