Ravioli met mozzarella en tomaatjes

15 30 0 5
Aantal personen:
  • 400 gr kant-en-klare raviolikussentjes (koelafdeling, met vulling naar keuze)
  • 2 bolletjes mozzarella
  • bosje basilicum
  • 100 gr rucola
  • olijfolie
  • 100 gr zongedroogde tomaatjes
  • tijm
  • peper en zout
  • 50 gr gemalen parmezaan
  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij de mozzarella in kleine blokjes en de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Snipper een handvol basilicumblaadjes en de rucola in
  3. reepjes.
  4. Meng alle ingrediƫnten in een kom. Doe er de gekookte ravioli bij en hussel alles goed door elkaar. Schenk er 3 Ơ 4 eetlepels olijfolie
  5. en de gemalen parmezaan over. Breng nog op smaak met peper en zout.
  6. Serveer met stokbrood.
NelekeP