RAVIOLI MET KIP EN GEROOSTERDE PAPRIKA

0 16 0 5
Aantal personen:
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 1 courgette
  • 295 gram geroosterde paprika
  • 250 gram kipfilet
  • 2 eetlepels olie
  • 390 gram sugo pastasaus pikant
  • 500 gram verse ravioli met 5 kazen
  • 75 gram parmezaanse kaas
  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes van 1 cm. Laat de paprikareepjes uitlekken. Snijd elk kipfilethaasje schuin doormidden en bestrooi met peper en zout.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak alle kipfilethaasjes 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak 4 min mee. Schep regelmatig om. Voeg de paprika en pastasaus toe en verwarm 2 min. op laag vuur. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de Parmezaanse kaas. Verdeel de ravioli over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas.
Marloes2004
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht