ravioli met drie kazen

547 20 5 5
Aantal personen:
  • 15 g Solo
  • 15 g bloem
  • 2 dl light room
  • 2 dl melk
  • peper en zout
  • 500 g ravioli met drie kazen
  • 1 dl Bertolli extra Vergine
  • 60 g zongedroogde tomaten
  • 10 basilicumblaadjes
  • 40 g Parmezaanse kaas
  1. Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
  2. Giet er de light room en melk bij en laat enkele minuten koken. Kruid met peper en zout.
  3. Zorg dat de saus niet te dik wordt: voeg indien nodig een scheutje water toe.
  4. Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
  5. Voeg de olie en de Provençaalse kruiden toe.
  6. Roer alles voorzichtig om.
  7. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg ze bij de saus. Werk af met de basilicum.
  8. Meng dan de ravioli met de saus, giet alles in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas.
  9. Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill en dien warm op.
Solo