ravioli met 3 kazen

52 25 5 5
Aantal personen:
  • 500 g ravioli met 3 kazen
  • 1 blokje Knorr Bouquet Provençale
  • 2 dl light room
  • 2 dl melk
  • 15 g Solo
  • 15 g bloem
  • 60 g zongedroogde tomaten
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 1 dl Bertolli Extra vergine
  • basilicumblaadjes
  1. Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
  2. Giet er de light room en melk over en laat enkele minuten koken.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Zorg dat de saus niet te dik wordt. Voeg indien nodig een scheutje water toe.
  5. Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
  6. Voeg de olie en het blokje Knorr Bouquet Proven├žale toe en roer voorzichtig alles om.
  7. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg bij de saus.
  8. Werk af met de basilicum.
  9. Meng vervolgens de ravioli met de saus, giet in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas.
  10. Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill.
Solo