Ravioli gevuld met vlees

53 65 Hoge moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 200 g bloem
  • 1 theelepel Solo Vloeibaar
  • zout
  • 2 eieren
  • 300 g kalfsgehakt
  • 0.5 dl melk
  • 300 g varkensgehakt
  • 1 gepelde en gesnipperde ui
  • 2 teentjes look
  • peper
  1. Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.
  2. Het moet makkelijk loskomen van het werkblad.
  3. Voeg eventueel een beetje water toe als het droog is. Laat 30 minuten rusten.
  4. Meng ondertussen de ingrediënten van de vulling goed door elkaar.
  5. Rol het deeg zeer dun uit met een pastamachine of op een licht met bloem bestoven werkvlak.
  6. Verdeel het in vierkantjes en leg op de helft ervan een beetje vulling.
  7. Bedek met een vierkantje deeg en druk de randen goed aan.
  8. Gaar de pasta in kokend water.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht