Ragout van zalm en asperges

973 32 4 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 250 ml witte wijn
  • 1 flesje light room
  • 4 sjalotten
  • 5 g Maïzena
  • zout
  • suiker
  • 1 laurierblad
  • 2 eetlepels citroensap
  • 750 g asperges
  • 400 g zalmfilet
  • peper
  • 1 bosje dille
  1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
  2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
  3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
  4. Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
  5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
  6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.
Solo