Ragout van kipfilet met kippencrème

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 gr kipfilet in blokjes
  • 1 ui
  • 200 ml water
  • 300 gr gehakt in balletje
  • 1/2 sap citroen
  • champignons
  1. Bereid de bladerdeeg bakjes zoals staat beschreven op de verpakking.
  2. Breng de balletjes aan de kook
  3. Bak de kippenblokjes (1 x 1 cm) in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine goudbruin en gaar. Voeg de gesnipperde ui en champignons toe en bak deze kort mee.
  4. Voeg 200 ml water en de inhoud van de 2 blikken Knorr Kippen Crèmesoep toe en breng het al roerende aan de kook. Laat het enkele minuten zachtjes doorkoken.
  5. Voeg als laatste de balletejs toe en werk af met het sap van ½ citroen
  6. Vul de bladerdeegbakjes met het ragoutmengsel en serveer direct met een groene salade, frietjes of rijst.
Monsterbaby