Video afspelen

Ragout met tagliatelle

2 120 0 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 wortelen
  • 1 stengel selder
  • Solo bakken & braden
  • Aromat tuinkruiden
  • 500 g gehakt (varkens-/kalfsvlees)
  • 2 Knorr bouillonketeltje vlees
  • 2 el tomatenpuree
  • 300 ml water
  • 500 g verse tagliatelle
  • 2 Knorr Finesse bouillon pasta en rijst
  1. Snijd de groenten zo fijn mogelijk en stoof ze in een pan met wat Solo.
  2. Laat de groenten zweten en kruid ze daarna af met de Aromat tuinkruiden.
  3. Voeg het gehakt toe, plet het met een vork en bak het op een matig vuur gaar.
  4. Voeg het Knorr bouillonketeltje vlees en de tomatenpuree toe, blus met het water en laat koken.
  5. Laat de saus ongeveer 30 minuten sudderen op een zacht vuur.
  6. Kook de tagliatelle in water met de Knorr Finesse bouillon pasta en rijst.
  7. Giet de pasta af en serveer met de saus.
Koken Op De Markt