Quorn met brocolli, ui en banaan

2 30 5 5
Aantal personen:
  • 1 brocolli
  • 1 grote ui
  • 1 banaan
  • 250 ml sojaroom
  • beetje vetstof
  • 300 g quornblokjes
  • peper
  • kerriepoeder
  1. Snij de brocolli in roosjes en breng ze aan de kook. Wanneer het water 2 minuten kookt, giet je ze af en laat je ze uitlekken (dus niet volledig gaar laten koken !).
  2. Schil ondertussen de ui en snij daarna in halve ringen.
  3. Verhit de vetstof in een pan en fruit de uien. Wanneer deze glazig zien voeg je de quornblokjes toe. Kruid met peper en kerriepoeder.
  4. Voeg ook de brocolliroosjes toe aan de pan en laat even meebakken.
  5. Voeg de sojaroom toe en laat op een zacht vuurtje inkoken. Kruid nog eens bij met de peper en kerriepoeder, naar eigen smaak.
  6. Snij de banaan in schijfjes en voeg toe aan de schotel net voor het opdienen.
  7. Dien op met ebly of rijst.
Mommy N