quiche van tomaat , courgette , mozzarella en reepjes kipfilet

54 45 3 5
Aantal personen:
  • 1/2 courgette
  • 2 tomaat
  • 1 kipfilet
  • 1 teentje look
  • 1/2 ui
  • 1 bol mozarella
  • 2 eitjes
  • 25 gr solo
  • 10 cl melk
  • 100 gr gemalen abdijkaas
  • 1 pakje kruimeldeeg
  • 1 snuifje peper ,zout en prov.kruiden
  • 1 paar blaadjes basilicum
  1. Snij de courgettte , tomaat , mozzarella , ui , look in fijne plakjes...
  2. Bak de kipfilet kort en snij die in kleine reepjes.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden , en leg de deeg in een bakvorm die ingestreken is met 25 gr boter.
  4. Meng de eieren met peper , zout ,melk en provencaalse kruiden .
  5. Schik de groenten , kip , basilicum en kaas in de bakvorm , overgiet met het eitjesmengsel
  6. Laat ongeveer 40 min. bakken in de oven.
  7. Dien op met een ruccolaslaatje met halfgedroogde tomaatjes en pijnboompitten
mini mé