Quiche van asperges en kerstomaten

23 60 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 500 g asperges geschild
  • 100 g kerstomaten
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 4 eieren
  • 3 el Maizena Plus
  • 1 blik Knorr Aspergecreme
  • 5 plakken bladerdeeg
  1. Warm de oven voor op 170°C.
  2. Kook de asperges en laat deze afkoelen. Snijd de asperges in stukken van 2 cm. Kluts de eieren samen met de Maizena Plus en voeg het blik Knorr Aspergecreme toe. Roer goed om.
  3. Bedek een taartvorm (+/- 25 cm) met de bladerdeegplakken en strooi 1 eetlepel Maizena Plus over de bodem. Leg de asperges in de vorm en giet hier bovenop het soep/eimengsel. Snijd de kerstomaten in partjes en leg deze bovenop de quiche. Snijd de geitenkaas in plakjes en verdeel over de quiche.
  4. Bak de quiche ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden.
  5. Laat de quiche afkoelen en dien op met een frisse sla.
Knorr