Quiche met tomaten,olijven en boursin

9 40 0 5
Aantal personen:
  • 1 blik croissantdeeg of 5 plakjes bladerdeeg.
  • 4 erieren
  • 250 gr boursin met knoflook en fijne kruiden( kamertemperatuur)
  • 125 ml slagroom
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • 1 handje zwarte olijven zonder pit
  • 1 quichevorm van 24 cm doorsnede of 4 kleintjes
  1. Deze vegetarische quiche is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens erg leuk om zelf te maken!
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Neem het croissantdeeg uit het blikje en beleg er de bodem en zijkanten van de quichevorm mee; druk de naden goed dicht.Klop in een kom de eieren los met de roomkaas en slagroom (doe dit eventueel met een handmixer).Voeg wat zout en peper toe.Schenk het mengsel in de taartvorm.Verdeel de tomaatjes en olijven over de vulling.
  4. Bak de quiche in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar en goudbruin.
  5. Laat 10 minuten voor het aansnijden staan.
  6. Lekker met een spinaziesalade of groene salade
  7. BRON Vriendin.nl
Love to Cook