QUICHE MET POMPOEN EN FETAKAAS

34 45 5 5
Aantal personen:
  • 500 GR POMPOENVLEES
  • 6 BLADEREN SALIE
  • 1 VEL KRUIMELDEEG
  • 200 GR FETAKAAS
  • 3 HELE EIEREN
  • 25 CL VERSE LICHTE ROOM
  1. SNIJ POMPOENVLEES IN STUKKEN EN LAAT 4 MINUTEN AAN STOVEN.
  2. DOE DE FIJNGESNEDEN SALIE BIJ DE POMPOEN EN LAAT AFKOELEN.
  3. LEG KRUIMELDEEG IN TAARTVORM EN DOORPRIK HET DEEG.
  4. GIET DE POMPOEN EN SALIE IN DE TAARTVORM SAMEN MET DE BLOKJES FETAKAAS.
  5. KLOP DE EIEREN SAMEN MET DE ROOM EN KRUID MET PEPER EN ZOUT.
  6. GIET HET GEHEEL OVER DE TAART EN LAAT GEDURENDE 40 MINUTEN OP 180°C.
Izegem 54