QUICHE MET PAPRIKA EN PANCETTA

0 45 0 5
Aantal personen:
  • 1 PORTIE BLADERDEEG
  • 180 GRAM PANCETTA
  • 1/2 RODE PAPRIKA
  • 1/2 GELE PAPRIKA
  • 1 BOLLETJE MOZZARELLA
  • 4 EIEREN
  • 2 DL ROOM
  • PEPER EN ZOUT
  • BOTER EN BLOEM VOOR DE VORM
  1. Snij de paprika in reepjes. Snij de mozzarella in plakjes. Klop de eieren luchtig met de room. Kruid met peper en zout.
  2. Beboter een ovenschaal 15 à 20 cm diameter en bestuif deze met bloem. Leg er het deeg in, en laat het overhangen. Het wordt later dichtgevouwen.
  3. Verdeel er de paprika, de mozzarella en pancetta over. schenk er het eimengsel op. sluit af met het overhangende deeg. Bak 30 à 35 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven
NelekeP
Meer inspiratie

BelgischEiHoofdgerecht