Quiche met Gehakt en bodem van bladerdeeg

14 50 3 5
Aantal personen:
  1. Spekblokjes uitbakken, daarna gehakt (ong. 3 ons) rul uitbakken in spekvet. Champignons erbij, ui erbij, zout en peper. Quiche schaal bedekken met bladerdeeglapjes (even laten ontdooien). Zorg dat de rand omhoog staat. Schaal vullen met gehakt/spek/champignon/ui mengsel.
  2. 3 eieren kloppen met 150 ml. melk. Bieslook erdoor snipperen, over het mengsel gieten. (evt. nog wat peper en zout toevoegen naar smaak).
  3. 35 tot 40 mins. in voorverwarmde oven - 200 graden
  4. Als je wat over hebt, de dag erna is het zo mogelijk nog lekkerder -- eventjes opwarmen in magnetron.
  5. Lekker met gestoomde groenten of een frisse salade.
  6. Fruitig wit wijntje erbij indien als hoofdmaaltijd gebruikt.
  7. Eet smakelijk!
Odona