quiche met ganda en pere joseph

18 40 4 5
Aantal personen:
  • 1 pak kant en klaar deeg voor quiche
  • 150 gr ganda in kleine blokjes gesneden
  • 150 gr pere jospeh
  • 125 ml zure room
  • 2 st eieren
  • 1 beetje nootmuskaat
  • 1 dl zondgedroogde tomaten ongeveer
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 beetje zwarte peper
  1. Neem een quichevorm en vet die in met wat boter.
  2. Leg er nu het deeg over en prik er enkele malen met een vork in.
  3. Verwarm de oven op 220┬░C.
  4. Klop de eieren los in de zure room, kruiden met nootmuskaat.
  5. Verdeel de gandaham en de kaas over het deeg. Giet er nu het ei-room mengsel over.
  6. Bak de quiche gedurende 25 minuten.
  7. Voor de saus:
  8. Mix alle ingredi├źnten in een blender. En giet het mengsel dan door een zeef.
  9. Serveer de quiche met de saus en een paar blaadjes roquette salade.
hildeke3105