Quiche met carpacio van courgette

1 45 5 5
Aantal personen:
  • 1 bladerdeeg
  • 1 courgette
  • 100 gram rucola
  • 2 el dragon
  • 2 el basilicum
  • 1 citroen
  • 200 gram roomkaas
  • 100 gram parmezaanse kaas
  • 1 ei
  • nootmuskaat
  • olijfolie
  • peper en zout
  1. Bekleed de vorm met het bladerdeeg en prik in
  2. bak 15 min op 180°
  3. Laat afkoelen
  4. Meng de roomkaas met het ei en kruid met zout en nootmuscaat
  5. Voeg de kruiden toe en de citroenrasp
  6. Vul de bodem met het mengsel en bak nog 20 min
  7. Snij carpacio van de courgette (dunschiller)
  8. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie
  9. Haal de quiche uit de over
  10. Leg er de courgette bovenop
  11. Werk af met rucola en de parmezaam schilfers
kruidenspookje