Quiche à la Dijonnaise

324 45 4 5
Aantal personen:
  • 1 rol bladerdeeg
  • 200 ml light room
  • 3 eieren
  • 200 g geraspte gruyère
  • 4,5 soeplepels Amora mosterd van Dijon
  • 2 sneden gekookte hesp
  1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Ontvouw het bladerdeeg en schik het in een taartvorm. Prik gaatjes met een vork in de taartbodem. Bewaar in de koelkast.
  2. Meng in een slakom de light room, eieren en geraspte gruyère. Kruid met zout en peper.
  3. Besmeer de taartbodem met mosterd. Leg daarbovenop de ham in reepjes gesneden, zodat het hele oppervlak bedekt is.
  4. Giet daarna de mengeling van eieren en room op het garnituur. Plaats in de oven en laat bakken gedurende 30 minuten tot dat de quiche goudkleurig is.
Amora
Meer inspiratie

BelgischEiHoofdgerecht