PROVENCAALSE VIS IN PAPILLOT

12 50 3 5
Aantal personen:
  • 350 GRAM VISFILET BIJV.KABELJAUW/WIJTING....
  • 150 GRAM CHAMPIGNONS
  • 3 STUKS TOMATEN
  • 1 TEENTJE LOOK
  • 1 EETL BOTER
  • PEPER,DILLE,ZOUT OF VISKRUIDEN
  1. WAS DE VISFILET EN VERDEEL IN TWEEEN.MAAK DE GROENTEN SCHOON.SNIJD DE CHAMPIGNONS IN SCHIJFJES.SNIJD DE TOMATEN IN 8 STUKKEN EN ONTPIT.HAK HET SJALOTJE EN DE LOOK ZEER FIJN.NEEM 2 STUKKEN ALUMINIUMFOLIE VAN 30 OP 30CM,VERDEEL ER WAT VLOEIBARE BOTER OVER EN LEG ER VERVOLGENS DE VIS OP.VERDEEL DE GROENTEN OVER DE VIS,VOEG ER PEPER EN KRUIDEN BIJ EN SLUIT DE FOLIE IN DE VORM VAN PAPILLOTTEN.LEG DE PAKJES IN EEN VOORVERWARMDE OVEN BIJ 200°C EN LAAT DE VIS IN CA.25MIN GAAR WORDEN.TIP....DEZELFDE BEREIDING IS OOK LEKKER IN DE MICROGOLFOVEN.FRUIT EVENWEL VOORAF SJALOT EN LOOK IN DE BAKPAN,MET DE VETSTOF.VOEG HIERBIJ DE CHAMPIGNONS EN LAAT EEN 5-TAL MIN MEESTOVEN ONDER DEKSEL.LAAT VERVOLGENS DE VIS IN EEN AANGEPASTE VORM IN MICROGOLFOVEN MET DE GROETEN AFGEDEKT IN ONGEVEER 3 TOT 4MIN GAAR WORDEN(700W).DE TOMATEN KUNNEN DESGEWENST EERST GEPELD WORDEN.DIEN OP MET GEGRATINEERDE AARDAPPELPUREE OF MET WILDE RIJST.
sonja dj