Provençaalse Saus

14 35 2 5
Aantal personen:
  • 1 Stuks Grote ui
  • 4 Stuks Tomaten
  • 250 Gr Champignons
  • 25 Gr Solo Margarine
  • 1 Stuks Rode paprika
  • 1 Stuks Groene paprika
  • 2 el Provençaalse kruiden
  • 1 Stuks Vleesbouillon blokje
  • Zout
  • Peper
  • Sausbinder (optioneel)
  1. Pel de ui en snijd in stukjes.
  2. Spoel de paprika's, snijd ze middendoor, ontdoe ze van de zaden en zaadlijsten en snijd ze in reepjes.
  3. Pel de tomaten en snijd ze daarna in stukken.
  4. Snijd de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  5. Stoof de ui en voeg de paprika's toe en stoof samen nog 5' verder.
  6. Voeg de tomatenstukjes toe en breng samen met de kruiden en het bouillonblokje aan de kook.
  7. Voeg water toe totdat alles bijna onder staat.
  8. Laat 15' verder sudderen.
  9. Voeg de champignons toe en laat nog 5' à 10' verder pruttelen.
  10. Voeg eventueel sausbinder toe.
cookingfan