Provencaalse Kipschotel Met sperziebonen en (cherry) tomaat (KNORR)

29 45 3 5
Aantal personen:
  • 350 à gr kipfilet
  • 1 bakje champignons
  • 250 gr (cherry) tomaten of 3 stuks
  • 300 à 400 gr sperziebonen
  • 500 gr krieltjes (ALDI voorgekookt)
  • 2 el olie of margarine
  • 1 pakje Knorr Mix Provençaalse kipschotel
  1. Voorbereiding
  2. Snij de kipfilet in reepjes, de champignons in plakjes en halveer de cherrytomaten (of snij de grote tomaten in partjes).
  3. Kook de boontjes beetgaar.
  4. Verhit in een hapjespan twee eetlepels olie of margarine en bak de kip goudbruin.
  5. Voeg de champignons en de voorgekookte sperziebonen toe en roerbak 3 minuten.
  6. Voeg de inhoud van het bakje Knorr mix en 100 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat 6 minuten zachtjes pruttelen.
  7. Voeg de tomaten toe en kook alles op gematigde hitte gedurende 2 minuten.
  8. Serveer samen met de krieltjes.
geen_1