Popeye-spaghetti met scampi

23 20 4 5
Aantal personen:
  • 400 gr spaghetti
  • 800 gr verse spinazie
  • 3 eetl olijfolie
  • 1 teentje knoflook (of diepvries)
  • dragon (of diepvries)
  • 10 cl room
  • 250 gr mascarpone kaas
  • 12 scampi
  • 1 gele gele courgette
  • 1 wortel
  1. Spinazie kuisen, wassen, grove stukken snijden
  2. Spaghetti koken
  3. Ondertussen spinazie in olijfolie stoven tot vocht weg is
  4. Scampi's bakken
  5. In kookpan mascarpone zachtjes laten smelten + room+ peper+ room en dragon
  6. (niet laten doorkoken) courgette en wortel in grote stukken gaar bakken,
  7. Spaghetti bij spinazie voegen, Saus toevoegen, op smaak brengen met spaghetti kruiden
  8. nog even goed opwarmen,
  9. Alles mengen, spaghetti op voorverwarmd bord scheppen , per persoon drie scampi's goed warm opdienen
  10. indien je vlees verkiest, neem dan hesp of spekjes inplaats van scampi
suzanne jacobs