POMPOENSOEP MET KABELJAUW

3 60 0 5
Aantal personen:
  • 1 1 UI
  • 1 1 AARDAPPEL
  • 1 WIT WIT VAN PREI
  • 1 1/2 POMPOEN
  • 1 EETLEPEL BOTER
  • 2 2 SAP VAN SINAASAPPELS
  • 1 1/2 LITER GROENTE-OF VISBOUILLON
  • 1 FRITUUROLIE
  • 2OO GR KABELJAUW
  • 1 DL ALPRO SOJA CUISINE
  • 1 EETLEPEL ITALIAN MIX
  1. 1/SNIJ DE UI,DE AARDAPPEL,DE PREI,DE WORTELEN EN 2/3 VAN DE POMPOEN IN STUKKEN EN STOOF ZE IN DE BOTER.
  2. 2/BEVOCHTIG MET HET SINAASAPPELSAP EN DE BOUILLON,BRENG OP SMAAK MET PEPER(EN ZOUT).LAAT 45 MINUTEN TREKKEN.
  3. 3/MIX HET GEHEEL GLAD.
  4. 4/SNIJD DE KABELJAUW IN BLOKJES VAN 3 CM EN POCHEER DE VIS IN DE SOEP.
  5. 5SNIJD DE REST VAN DE POMPOEN IN FIJNE JULIENNE EN FRITUUR DE POMPOENSLIERTJES.
  6. 6/SERVEER DE SOEP MET EEN EETLEPEL ALPRO SOJA CUISINE EN DE POMPOENFRIETJES.
  7. 7/STROOI ER DE ITALIAANSE KRUIDEN OP.
sonja dj