Pompoenroomsoep met hazelnoten

928 45 3 5
Aantal personen:
  • 1 kg pompoen, gewassen en in stukken gesneden
  • 150 g ui, in dunne plakjes gesneden
  • 3 wortelen, in dunne plakjes gesneden
  • 100 g witte selder
  • 1 flesje light room
  • 80 g gepelde hazelnoten, fijngehakt
  • 2 blokjes Knorr Finesse kipbouillon
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  1. Laat de groenten zweten in de Solo Vloeibaar en voeg daarna de bouillonblokjes en 1 liter water toe .
  2. Laat ongeveer 30 minuten garen met het deksel op de pot.
  3. Mix en zeef.
  4. Breng de soep weer aan de kook, voeg er peper en zout aan toe en giet er de room bij.
  5. Werk af door er de fijngehakte hazelnoten over te strooien.
Solo
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtHerfstWinter