plattekaastaart

7 15 4 5
Aantal personen:
  • 6 blaadjes gelatinne
  • 1 blik klein annanas in stukjes op siroop
  • 120 gram suiker
  • 250 ml volle platte kaas
  • 250 ml volle room
  • 1 tas volle melk
  • 1 pak lange vingers
  1. als eerste laat de gelatinne blaadjes weken in koud water
  2. als tweede suiker, volle melk en volle platte kaas met mixer goed mengen
  3. als derde klop de volle room tot slagroom
  4. als vierde los de blaadjes gelatinne in een paar seconde op in het annanassap in de
  5. micro en meng het bij het tweede.
  6. als vijfde voeg met een houten lepel de slagroom toe en en voeg ook de stukjes
  7. annanas toe
  8. als zesde neem een bakvorm klein of groot waar je de zijkanten van kunt openen
  9. leg er koekjes in en dan met een pollepel er rustig de platte kaas over.
  10. als zevende laat dit geheel minstens 4 uurs opstijven in de koelkast
  11. LAAT HET SMAKEN
schroven