Pizza met zeevruchten en gerookte zalm

7 15 4 5
Aantal personen:
  • 1 kant en klaar pizzadeeg
  • 500 gr aardappelen
  • 350 gr diepvries zeevruchten
  • 3 sneedjes gerookte zalm
  • 200 gr crème fraiche
  • 70 gr gemalen emmentaler kaas
  • peper en zout
  • 250 gr champignons
  1. ontdooi de zeevruchten, kook de aardappelen in licht gezouten water, snij de champignons in schijfjes en stoof ze in een weinig boter, laat uitlekken, Leg het deeg in de pizzavorm en leg er de in schijfjes gesneden aardappelen op, kruid de crème fraiche met een beetje peper en zout en verdeel over de aardappelen,leg de champignons en de zeevruchten op de crème en de in schijfjes gesneden gerookte zalm.bestrooi met de gemalen kaas en bak gedurend 25 minuten op 200 graden
Monique_14