Pizza met witloof, spek en verse kaas

691 40 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 pizzabodem
  • 100 g verse kaas
  • Solo
  • 50 g zure room
  • 100 g gerookte spekblokjes
  • 4 stronken grondwitloof
  • peper
  • zeezout
  • olijfolie
  1. Plooi de randen van de pizzabodem dubbel.
  2. Roer de verse kaas los met de zure room, kruid met peper en zout en bestrijk hiermee de pizzabodem.
  3. Verwijder de kern van het witloof en snijd het witloof in reepjes, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
  4. Bak de spekblokjes kort aan in een pan met een weinig Solo, voeg het witloof toe en laat het even meekleuren. Verdeel alles over de pizzabodem.
  5. Zet de pizza in een voorverwarmde oven van 200 °C en laat ongeveer 15 minuten bakken.
Solo