Pizza met rode pesto, groene asperges en roquefort

15 20 4 5
Aantal personen:
  • 1 rol pizzadeeg
  • 3 soeplepels rode pesto
  • 1 rode ui
  • handjevol champignons
  • handjevol kerstomaatjes
  • 1 stuk roquefort
  • groene asperges
  • pizzakruiden
  1. Je rolt eerst het pizzadeeg uit en legt het op een ovenplaat.
  2. Je besmeert de bodem met de rode pesto en je schikt de gesneden groenten er op.
  3. Je kookt de groene asperges beetgaar (paar minuutjes maar!) en laat ze even uitlekken vooraleer je ze ook op de pizza legt.
  4. Je brokkelt de roquefortkaas in stukjes (niet té veel, aangezien dit een erg pittige kaas is) en strooit er nog wat gewone gemalen kaas over.
  5. Je kruidt de pizza met de pizzakruiden en bakt hem op 220 graden voor zo’n 10 minuutjes. Zalig lekker!
roeckiesworld