Pizza met reblochonkaas en rauwe ham

3 30 0 5
Aantal personen:
  • 400 gram aardappelen
  • 1 ui
  • 250 gram reblochonkaas
  • 3à4 sneden rauweham
  • 6 soeplepels crème fraiche
  • 1 soeplepel basilicum
  • cornichons
  • peper en zout
  • 1 kant en klare pizzabodem
  1. Schil en kook de aardappelen, snij ze in schijfjes, verwarm de oven op 220 graden, leg het pizzadeeg in de vorm, smeer er de crème fraiche over, verdeel het basilicum erover beleg met de aardappelschijfjes en de gesnipperde ui. Snij de kaas in schijfjes en verdeel over de aardappelen. Zet dit voor 20 minuten in de oven, haal de pizza uit de oven en leg er de rauwe hesp op, zet nog een tiental minuten in de oven.Leg enkele fijne augurkjes op de hesp voor het opdienen.
Monique_14