Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis

49 25 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 meloen
  • 4 bollen buffelmozzarella
  • 3 dl olijfolie
  • 2 plantjes basilicum
  • 100 g parmezaan
  • 100 g pijnboompitten
  • 4 tortillabroodjes
  • sneetjes bresaola
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bussel raketsla
  1. Schil de meloen, verwijder de pitten en snijd in stukjes. Snijd de mozzarellabollen in plakken.
  2. Doe de olijfolie samen met de basilicum, pijnboompitten en parmezaan in de blender en mix tot een mooie gladde massa.
  3. Smeer de basilicumcoulis op het tortillabroodje en beleg verder met de bresaola, mozzarella en stukjes meloen.
  4. Bak de pizza nu op een heel zacht vuurtje met wat Solo Vloeibaar in een pan. Het broodje zal mooi bruin worden en de mozzarella zal smelten.
  5. Laat de pizza eventueel nog even verder bakken in de oven om hem nog iets warmer te maken.
  6. Werk af met wat raketsla voor een frisse toets.
Solo