Pizza marinara met rode peper & paprikasaus

16 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 pak pizzabodems (2 van 150 g)
  • 2 uien
  • 2 gele paprika‚Äôs
  • 400 gram tomaten
  • 1 bosje peterselie (ca. 30 g)
  • 300 gram surimi sticks
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & Look
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 7 el balsamicodressing
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal de bodems uit de verpakking en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Pel de uien en snijd ze in smalle ringen. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten, snijd een halve paprika in smalle repen en de rest in kleine stukken. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Haal de peterselieblaadjes van de stelen en hak ze fijn. Snijd de surimi sticks in vier.
  2. Verdeel de saus en de helft van de peterselie over de pizzabodem. Leg de stukjes surimi, de uiringen en reepjes paprika erop. Strooi de kaas erover. Bak de pizza in de hete oven in ca. 10 minuten bruin, gaar en krokant. Meng de partjes tomaat met de stukjes paprika, peterselie en de dressing.
  3. Snijd de pizza in 4 stukken, leg ze op borden en serveer de salade erbij.
Solo