Pizza Margherita

26 90 4 5
Aantal personen:
  • 1 bol mozzarella
  • 6 blaadjes basilicum
  • 3 el geraspte parmezaan
  • 1 kant-en-klaar pizzadeeg
  • 1 blik tomaten
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 5 teentjes fijngesnippede knoflook
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 takje tijm
  • 1 takje oregano
  1. Stoof voor de saus de ui aan met knoflook, tijm en laurier.
  2. Doe er de tomaten en de oregano bij en laat ca. 1 uur sudderen op het vuur op een laag vuurtje.
  3. Rol de pizzadeeg uit en leg op de bakplaat.
  4. Bestrijk met de saus (blijf circa 1cm van de rand).
  5. Beleg met de mozzarella, basilicum en de parmezaan.
  6. Bak circa 20 min. in een voorverwarmde oven op 200°c.
chefkejeroen