Pittige salade met gerookte kipfilet

2 10 0 5
Aantal personen:
  • 1 dl yoghurt
  • 2 el 2 limoensap
  • 0.5 el 0.5 currypasta
  • 125 g gerookte kipfilet
  • 2 tl 2 sesamzaad
  • 100 g radijsjes
  • 4 sneetjes waldkornbrood
  • Becel pro-activ
  • 0.5 bakje tuinkers
  • 150 g gemengde bladsla
  • 150 g waterkers
  1. Klop een dressing van de yoghurt, het limoensap en de currypasta naar smaak. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Snijd de kipfilet in dunne plakken. Rooster het sesamzaad in een droge pan lichtbruin en laat het op keukenpapier afkoelen. Was en snijd de radijs in plakjes.
  2. Bestrijk de boterhammen met Becel pro-activ en verdeel er de tuinkers en de radijsjes over. Snijd ze schuin middendoor.
  3. Meng de bladsla en de waterkers met de dressing en verdeel de sla over 4 borden. Leg de kipfilet erop en bestrooi met het sesamzaad. Serveer met de belegde sneetjes brood.
Becel