Pittige omelet

11 20 0 5
Aantal personen:
  • 8 grote eieren
  • 2 el volle melk
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 80 gr chorizo in plakjes (Spaanse worst)
  • solo, bakken en braden
  • pilipilipoeder
  • verse oregano
  • zout
  1. Verwijder de zaadjes uit de paprika, en snij in fijne reepjes.
  2. Pel de ui en snij in halve ringen.
  3. Snij de plakjes chorizo in stukjes en hak de oreganoblaadjes.
  4. Klop de eieren los met de melk en kruid met zout en pilipili naar eigen smaak.
  5. Smelt een lepel solo in een pan en voeg er de ui en paprika aan toe.
  6. Roerbak tot de groenten zacht zijn, voeg dan de chorizo toe.
  7. Voeg het eimengsel toe en roer tot het eimengsel gestold is.
  8. Breng verder op smaak met pilipili en bestrooi met oregano.
  9. Dien op met bruin boerenbrood.
Victor S.
Meer inspiratie

VleesHoofdgerechtHerfst