Pittige gehaktschotel

11 40 0 5
Aantal personen:
  • 2 stuks uien
  • 100 gram gesneden reepjes spek
  • 1 blikken gepelde tomatenblokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 200 gram gemengd gehakt
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 1/2 koffielepel mosterd
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1 koffielepel worcestersaus
  • 1/2 koffielepel pili pili
  • 1 zakje instant aardappelpuree/ zelfde hoeveelheid slappe puree voor 4 pers
  1. Uien pellen en fijnsnipperen. Spek bakken, uien en gehakt toevoegen en rul bakken.
  2. Gepelde tomaten bijvoegen. knoflook uitpersen of fijnsnipperen.
  3. Toevoegen: knoflook, ketjap,mosterd, tomatenketchup en worcestersaus.
  4. op smaak brengen met pili pili (moet licht pikant zijn).
  5. Aardappelpuree bereiden
  6. ovenschotel invetten, gehaktmengsel op de bodem verdelen en aardappelpuree er bovenop scheppen.
  7. Oven voorverwarmen op 225°C op 30 min.
MaaYaaZ