Pitabroodjes met Gebakken Kaas [recept uit het boek "Vegetarisch koken in 30 minuten]

7 30 5 5
Aantal personen:
  • 2 el Olijfolie
  • 1/3 koffielepel ciderazijn of citroensap
  • 1 koffielepel kappertjes
  • 1/3 koffielepel honig
  • 1/3 koffielepel mosterd
  • 2 Tomaten
  • 100 g spinazie - of slablaadjes
  • 4 pitabroodjes
  • olie
  • oregano
  • Peper & Zout
  • 150 g Halloumi kaas
  1. Meng olijfolie, azijn of citroensap, kappertjes, honing en mosterd.
  2. Kruid met peper en zout en roer alles goed door elkaar.
  3. Sijd de tomaten in stukjes en de sla-of spinazieblaadjes in repen.
  4. Meng ze met de vinaigrette.
  5. Snijd een klein stukje van de pitabroodjes en snijd ze overlangs in, zodat ze
  6. gevuld kunnen worden. Verwarm de pitabroodjes in een droge pan, in de oven of in de broodrooster.
  7. Snij de kaas in stukjes.
  8. Verwarm wat olie in een pan en bak hierin de kaasblokjes aan beide zijden goudbruin, terwijl je ze kruidt met oregano,
  9. peper en zout.
  10. Vul de pitabroodjes met de groenten en gebakken kaas
2 Delicious