Pipe rigate met kip, spinazie en kastanjechampignons

1 25 0 5
Aantal personen:
  • 175 gram pipe rigate
  • 200 gram kipfilet
  • 250 gram blad spinazie
  • 150 gram Boursin Cuisine
  • 1 bakje kastanje champignons
  • 30 gram pijnboompitten
  • 3 stuks zongedroogde tomaten
  1. ? Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. ? Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Was de verse spinazie.
  3. ? Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. ? Verwarm een scheutje olie in een wok en bak de kipfilet blokjes bruin. Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten. Roerbak vervolgens de verse spinazie enkele minuten mee.
  5. ? Doe nu de Boursin Cuisine erbij en schep het geheel zachtjes om. Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door.
  6. ? Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus.
meikekoch