Pipe rigate met gegrilde kip en gegrilde courgette, paprika en Parmezaanse kaas

143 20 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 350 g pipe rigate (grote, geribbelde elleboogjespasta)
  • 2 gegrilde kipfilets
  • 1 courgette
  • 2 groene paprika’s
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Fijne Kruiden
  • 50 g Parmezaanse kaas
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette in plakken. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen. Gril in een hete grillpan de plakken courgette 2 minuten aan elke kant. Snijd de gegrilde kipfilets in stukken. Rasp de Parmezaanse kaas.
  2. Verwarm de pastasaus in een pan en voeg direct de paprikarepen en de kipfilet toe. Laat de saus 8 minuten zachtjes pruttelen. Roer er 2 minuten voor het einde de courgetteplakken door.
  3. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en garneer elk bord met wat geraspte Parmezaanse kaas.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht