Pilaf

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr kipfilet
  • 2 ui
  • 1 bak champignons
  • 2 blik gepelde tomaten in stukjes
  • 1 blik perziken
  • 5 eetlepels ketjap
  • 3 tl sambal
  • 1 scheutje worcestershiresause
  • 3 teen knoflook
  • 2 blik tomatenpuree
  • 1 bouillonblokje (kip)
  1. - kipfilet in stukken snijden en braden
  2. - ui en champignons en knoflook erbij
  3. - sambal, ketjap en tomatenpuree en bouillonblokje erbij
  4. - laten sudderen
  5. - gepelde tomaten erbij
  6. - net zoveel water als perzikensap erbij doen (niet te nat)
  7. - perziken toevoegen
  8. - scheutje worcestershiresaus
  9. op smaak brengen evt met peper/zout
  10. serveren met rijst
mdekappie