Pikante kaaspijpjes

23 35 3 5
Aantal personen:
  • 6 sneden Jonge kaas
  • 2 sjalotten
  • 100 gr champions
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 5O gr solo
  • 25 gr bloem
  • 3 dl melk
  • 6 sneden Ham
  • peper, zout, paprikapoeder
  1. De sjalotten in wat boter laten sudderen, de champions toevoegen en 5 minuten stoven.Intussen een bechamelsaus bereiden met 25gr boter,de bloem,de melk,de tomatenpuree en 1/3 vocht van de gestoofde champions kruiden naar smaak.
  2. Een snede kaas op de ham leggen en hierop wat champions wat paprikapoeder en oprollen.
  3. De rolletjes in een beboterde vuurvaste schotel schikken en bedekken met de saus,
  4. Bestrooien met paprikapoeder en wat paneelmeel. Een klontje Solo erop en in een voorverwarmde oven 180° gedurende 20 minuten laten gratineren.
Bie_1