Piccalilly kippenpotje

13 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 gr kipfilet en een bundel jonge wortelen
  • 0.5 st bloemkool en 100 gr pickles
  • 2.5 dl kippenbouillon
  • 1 beetje kippenkruiden en beetje peterselie
  1. - Snij de kipfilets in blokjes van 3 cm.
  2. - Schraap de worteltjes en snij in stukken van 2 à 3 cm.
  3. - Snij de bloemkool in roosjes.
  4. - Snipper de peterselie fijn.
  5. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de blokjes kip goudbruin. Breng op smaak met kippenkruiden. Overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. sudderen.
  6. Voeg de bloemkoolroosjes en de wortelstukjes toe en laat nog 10 min. verder sudderen.
  7. Voeg de pickles en de fijngesnipperde peterselie toe, schep voorzichtig om en bind met instantsausbinder. Kruid naar smaak met peper en zout.
  8. serveren met krielpatatjes eventueel
hildeke3105