PH Lekker thuis - Asperge ijs

1 60 0 5
Aantal personen:
  • 4+1 eigelen
  • bruine suiker
  • frambozen
  • blauwe bes
  • 150 g suiker
  • 1 vanillestok
  • balsamicoazijn
  • 5 dl Alpro Soya Drink Calcium
  • 1 bussel witte asperges
  • 4 velletjes filodeeg
  1. Schil de asperges en kook ze in de Alpro Soja Drink Calcium met de vanillestok tot ze super gaar zijn Klop 4 eigelen met de 150 gr suiker Giet het kokende mengsel op de eigelen. Laat afkoelen en draai in het Domo ijsmachine tot ijs (je mag de asperges eerst mixen of de stukjes op zijn geheel laten) Vul 4 tasjes met versneden vruchten. Doe er asperge-ijs in en besmeer de randjes van de tas met eigeel Beleg de tasjes met filoudeeg en kleef ze dicht. Bestrijk het filoudeeg met wat balsamicoazijn en bestrooi met bruine suiker. Zet de tasjes 2 minuten onder de grill
stey