PH Lekker thuis - Aardappelterrine met Gandaham en ganzenlever

1 120 0 5
Aantal personen:
  • 20 bintjes
  • 10 schijven gandaham
  • 2 sjalotjes
  • tijm
  • laurier
  • 3 dl room
  • 2 dl truffelsap
  • 2 truffels (facultatief)
  • 4 schijfjes ganzenlever
  • grof zout
  • 2 el geraspte parmezaan
  • 10 blaadjes gelatine
  • walnotenolie
  • porto
  1. Kook de bintjes gaar in de schil en pel ze Hak de sjalot en stoof ze aan Blus met porto en voeg er truffelsap en room aan toe Voeg er vervolgens tijm en laurier aan toe en laat opkoken Breng op smaak Voeg er de geweekte gelatine en wat gehakte truffel aan toe Schik de Gandaham in de terrine Schik daarop de gekookte aardappelen met daartussen stukjes ganzenlever Gier er de roommengeling over en plooi de Gandaham dicht Laat 2 uur opstijven in de koelkast Serveer met grof zout, parmezaan, truffel en notenolie
stey